The student news site of Santa Margarita Catholic High School in Rancho Santa Margarita, California.

The Eagle Eye

Answers to print issue 6: crossword puzzle

Here+are+the+answers+to+the+crossword+puzzle.+Good+luck%21
Here are the answers to the crossword puzzle. Good luck!

Here are the answers to the crossword puzzle. Good luck!

Here are the answers to the crossword puzzle. Good luck!

Lauren Kesic, Staff Writer

Hang on for a minute...we're trying to find some more stories you might like.


Email This Story






Across

2. Run, run like the wind to the …

Answer: back lot

6. The illness most 12th graders suffer from …

Answer: Senioritis

7. Yellow, green, red and …

Answer: Blue

13. The old editor -in- chief

Answer: Cristina Zapata

14. Hashtag…

Answer: SSS

15. The senior privilege throughout the month of May

Answer: Free dress

16. Seniors are almost …

Answer: Dunne

17. He’s not Trump, but he is our class president

Answer: David Chen

Down

1. What will we do without our moms when we go to …

Answer: college

3. An album by Kanye

Answer: Graduation

4. Basically a half marathon

Answer: Pilgrimage

5. Most feared dean

Answer: Ace

8. The new editor -in- chief

Answer: Hannah Prince

9. He has a field of dreams

Answer: Dylan Field

10. The time to be you and to be with God

Answer: Kairos

11. First place winners of the American Scholastic Press Associations

Answer: Eagle Eye

12. 65+

Answer: Seniors

13. Term used by our generation meaning to come over

Answer: Cruise

The Eagle Eye Newspaper challenged you to complete this crossword puzzle for bragging rights upon completion. Congrats!

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment

If you want a picture to show with your comment, go get a gravatar.




Navigate Right
Navigate Left
  • Answers to print issue 6: crossword puzzle

    Arts & Entertainment

    Melody’s got talent

  • Answers to print issue 6: crossword puzzle

    Arts & Entertainment

    Eagles never forget

  • Arts & Entertainment

    Stagecoach 2017

  • Answers to print issue 6: crossword puzzle

    Arts & Entertainment

    Musical memorial

  • Answers to print issue 6: crossword puzzle

    Arts & Entertainment

    Air + Style

  • Answers to print issue 6: crossword puzzle

    Arts & Entertainment

    Rising stars in the art show

  • Answers to print issue 6: crossword puzzle

    Arts & Entertainment

    10 seconds

  • Answers to print issue 6: crossword puzzle

    Arts & Entertainment

    Website spotlight

  • Answers to print issue 6: crossword puzzle

    Arts & Entertainment

    A View of the 1970s

  • Answers to print issue 6: crossword puzzle

    Arts & Entertainment

    Finsta phenomenon